Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Mutări la Monaco: renunță la El Shaarawy și ia un brazilian cu nume sonor

Recommended Posts

6CeXdcY.jpg
 

AS Monaco renunță la Stephan El Shaarawy, pe care este pe cale să îl trimită înapoi la AC Milan, echipa de la care formația din Principat l-a împrumutat în vara lui 2015. A doua clasată din Ligue 1 nu rămâne descoperită, fiindcă s-a înțeles cu un alt atacant - brazilianul Vagner Love.

 

Aventura lui El Shaarawy (23 de ani) în Franța s-a încheiat, după ce nu a reușit să marcheze niciun gol în cele 15 meciuri jucate în campionat în tricoul echipei antrenate de Leonardo Jardim. În plus, în contractul de împrumut dintre AC Milan și AS Monaco figurează o clauză potrivit căreia clubul monegasc trebuie să îl cumpere pentru 14 milioane de euro, dacă îl folosește în 25 de meciuri.

 

În acest moment, are deja 24 de meciuri (15 în campionat, 3 în preliminariile Ligii Campionilor și 6 în Europa League).

Vicepreședintele lui Monaco, Vadim Vasilyev, a anunțat pe site-ul oficial al clubului că El Shaarawy nu mai face parte din proiectul echipei sale și că e în căutarea unei soluții pentru a-l ceda, în perioada următoare.

Vicepreședintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a anunțat că rossonerii sunt în discuții cu AS Roma pentru atacantul în vârstă de 23 de ani.

 

Vagner Love (31 de ani), fostul vârf de la CSKA Moscova, a jucat ultima dată la Corinthians, în țara natală. A marcat 14 goluri în 31 de meciuri în ultimul sezon din Brazilia și a atras din nou atenția echipelor din Europa. AS Monaco s-a mișcat mai rapid și a semnat un contract pe un an și jumătate cu sud-americanul care are în palmares și Cupa UEFA cu CSKA (2005).

 

18 trofee are Vagner Love în carieră: 3 campionate în Rusia, 6 Cupe ale Rusiei, 4 Supercupe ale Rusiei și Cupa UEFA cu CSKA Moscova, Cupa Chinei cu Shandong Luneng, un campionat în Brazilia cu Corinthians și două Copa America alături de naționala Braziliei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...