Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Tridentul BBC are cifre mai bune în acest sezon decât MSN, în La Liga

Recommended Posts

zYoPKzf.jpg
 
Toate golurile "galacticilor" au fost marcate de membrii ai tridentului BBC, Gareth Bale (3) şi Karim Benzema (2). Astfel, cele 3 staruri ale lui Zinedine Zidane au ajuns să aibă cifre mai bune ca rivalii MSN (Messi, Suarez, Neymar).

În total, Bale, Benzema şi Ronaldo au marcat nu mai puţin de 40 de goluri în acest sezon, în La Liga, cu unul mai mult decât oamenii din atacul lui Luis Enrique, dar aici trebuie luat în calcul şi că Barcelona are un meci mai puţin disputat.

 

Cristiano şi Benzema au marcat câte 14 goluri, în timp ce Bale a ajuns şi el la cota 12, după ce a devenit singurul jucător cu două hat-trick-uri în acest sezon de La Liga. De partea cealaltă, Neymar şi Suarez şi-au trecut în cont câte 15 goluri, în timp ce Messi, care a lipsit două luni, din cauza unei accidentări, a marcat de 9 ori.

 

Situaţia a fost alta când s-a tras linie la finalul lui 2015: atunci, MSN a înscris 137 dintre cele 180 de goluri ale catalanilor, în timp ce BBC şi-a trecut în cont doar 79 de reuşite, aici vorbind de toate competiţiile în care au fost implicate cele două echipe.

 

Acestea sunt cifrele pe care cei 3 finalişti, Lionel Messi, Neymar şi Cristiano Ronaldo le au înainte de decernarea Balonului de Aur, care va avea loc luni, 11 ianuarie. Toate detaliile despe gală pot fi găsite pe digisport.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...