Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Steliştii sunt mulţumiţi de campania de transferuri: "Au obţinut performanţe aici"

Recommended Posts

nzcQ1xv.jpg
 

Steaua i-a achiziţionat pe Bourceanu, Pintilii şi Pîrvulescu, dar a ratat, cel puţin până în acest moment, transferurile considerate cele mai importante, ale lui Marica şi Budescu. Chiar şi aşa, Alin Toşca este mulţumit de campania dusă de campioană, în această iarnă.

 

"Vom fi mai puternici după venirea lor, pentru că sunt jucători care au obţinut performanţe la Steaua, fiind jucători de valoare. Sunt jucători la echipe de top care ne-ar putea ajuta.

Orice jucător vrea să ajungă la Steaua, dar nu ştiu eu care e situaţia lor. Acest club oferă în România cele mai mari satisfacţii, pentru că oferă cele mai mari performanţe", a comentat Alin Toşca.

 

Pentru bucureşteni, urmează o perioadă grea: primele cantonamente de la venirea lui Thomas Neubert, preparatorul fizic care este cunoscut pentru metodele "speciale" prin care Steaua a avut o condiţie fizică de invidiat, în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf.

 

"Începe perioada în care muncim foarte mult, dar fără muncă nu putem reuşi. Trebuie să gândim pozitiv şi să muncim mult. Nu ne este frică de nimic, dacă ne era frică de TRX, nu mai veneam la fotbal", a adăugat fundaşul Stelei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...