Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Breeveld a refuzat Pandurii și vrea în străinătate. Alcenat nu vrea nici el să joace în Liga 1

Recommended Posts

slavcFs.jpg
 

Gigi Becali i-a exclus din lotul Stelei pe Tade, Alcenat, Breeveld și Tahar, cei patru urmând să rămână acasă în perioada în care echipa lui Reghecampf va fi în cantonament în Turcia. Breeveld a refuzat Pandurii, dorind să se transfere în străinătate, în vreme ce Alcenat refuză și el să mai joace în Liga 1.

 

Pandurii i-a făcut lui Breeveld oferta de a juca până la finalul sezonului sub formă de împrumut sub comanda lui Edi Iordănescu, iar Steaua era de acord, dar jucătorul nu a acceptat. El încearcă să-și găsească un angajament în străinătate.

Nici Jean Sonny Alcenat, care mai are doi ani și jumătate de contract, nu dorește să mai evolueze în Liga 1, motivele fiind de ordin financiar. Cu un salariu lunar de 15.000 de euro, haitianul știe că niciun club nu i-ar putea plăti această sumă, iar în cazul în care pleacă împrumutat în prima divizie din România, nici Steaua nu-i va mai plăti acest salariu.

 

De aceea, în cazul în care nu găsește un angajament avantajos financiar în străinătate, preferă să se antreneze separat și să nu joace, dar să-și ia toți banii din contractul cu campioana. FC Voluntari, prin vocea antrenorului Gigi Mulțescu, se arătase interesată de Alcenat.

 

Situația e diferită cu Tade, care primește 20.000 de euro pe lună, dar care nici nu se mai poate transfera decât la CFR, clubul de unde a venit la Steaua. Regulamentul îi interzice să joace la mai mult de două cluburi în același sezon.

În ceea ce-l privește pe Tahar, acesta nu a primit nicio ofertă deocamdată, dar, sursele Digi Sport susțin că e dispus să joace în Liga 1, fie împrumutat, fie cedat definitiv de campioană.

 

6 luni mai are contract cu Steaua Breeveld, la vară urmând să poată pleca gratis

2 ani și jumătate mai are contract Tade cu Steaua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...