Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Rapid, 4 noutăți la reunire. A luat un atacant care a câștigat Cupa acum doi ani

Recommended Posts

EkJoXpM.jpg
 

Rapid va avea 4 noutăți la reunirea de luni, 11 ianuarie. Alături de Aritz Lopez Garai, transferul rezolvat încă din luna octombrie pentru partea a doua a sezonului în Liga a 2-a, giuleștenii au mai făcut două achiziții: fostul atacant de la U Cluj și Petrolul, Vlad Morar (foto, în stânga), plus un fundaș venit de la echipa a doua a Concordiei Chiajna: Nicuşor Fota.

 

A patra noutate va fi antrenorul secund Radu Lefter, care îl înlocuiește pe Florin Pârvu, plecat în această iarnă, potrivit 1923.ro. Lefter este fostul portar al Ceahlăului Piatra Neamț și are 229 de meciuri în Liga 1, doar în poarta nemțenilor. A lucrat 23 de ani la Ceahlăul, rămânând în staff-ul lor și după ce și-a încheiat cariera sportivă, în 2004.

Vlad Morar (22 de ani) a jucat la Universitatea Cluj (2011-2012, 2014-2015), Petrolul Ploiești (2012-2014) și Beitar Ierusalim (2015). Are în palmares Cupa României, în 2013, cu Petrolul.

 

În perioada 20 ianuarie - 7 februarie, giuleștenii vor fi în cantonament în India, unde vor participa la un turneu amical, alături de două echipe locale și formațiile sub 23 de ani ale Herthei Berlin, River Plate, Corinthians, TSV 1860 Munchen și Atletico Paranaense.

Până la plecarea în cantonament, rapidiștii se vor antrena la Buftea.

Rapid va relua campionatul sâmbătă, 27 februarie, cu partida din deplasare cu Academica Clinceni, din etapa a 18-a a Seriei 1 din Liga a 2-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...