Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Steliştii sunt optimişti: "Tragerea mulţumeşte pe toată lumea"

Recommended Posts

TWubBjT.jpg
 

Steaua şi Dinamo se vor întâlni în semifinalele Cupei României, care se vor disputa în sistem tur-retur, astfel că în acest sezon vom asista la cel puţin 6 derby-uri.

Preşedintele de imagine al campioanei, Helmuth Duckadam, a vorbit, în direct la Digi Sport despre duelurile cu eterna rivală, dar şi despre posibilitatea revenirii în Ghencea. 

 

"Sunt şi eu mulţumit. Toată lumea e mulţumită, fiindcă echipele sunt scutite de o deplasare. Cred că situaţia cu Arena Naţională se va rezolva cât mai repede şi că ambele jocuri se vor disputa acolo, ceea ce e un avantaj pentru fani. E o tragere la sorţi care poate să mulţumească pe toată lumea.

 

Dacă s-ar rezolva problema, în Ghencea foarte importantă ar fi baza de antrenament. Ar fi mult mai aproape, iar jucătorii nu ar mai trebui să suporte aceste deplasări obositoare, la Mogoşoaia sau Buftea. Ar fi important să se rezolve. Stadionul din Ghencea nu ştiu în ce măsură mai corespunde, dar baza este cea mai importantă. Am înţeles că s-a făcut o comisie, dar acolo nimeni nu are curaj să ia o hotărâre. Aşteptăm să vedem ce pretenţii au.

 

La ora actuală Steaua are un lot mai valoros decât Dinamo. La ultimul meci a fost o conjunctură, acum cred că Steaua se poate impune în dublă manşă cu Dinamo. Noi încercăm să aducem jucători, văd că de la Dinamo pleacă. Dar un meci cu Dinamo e întotdeauna foarte greu, sunt ambiţiile de foarte mult timp şi orice rezultat e posibil", a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport.

 

Referitor la campania de transferuri, Duckadam a afirmat: "Şi Momcilovic şi ceilalţi care mai sunt în discuţie sunt fotbalişti pe care Reghe şi-i doreşte. Avem nevoie de un lot valoric şi numeric foarte bun pentru a ne bate pe cele 3 fronturi".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...