Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Oficial: Andrei Ciolacu a semnat cu ASA Tg. Mureș !

Recommended Posts

QrpVWmI.jpg
 

Echipa de fotbal ASA Târgu Mureş l-a transferat pe fostul internaţional de tineret Andrei Ciolacu, potrivit site-ului vicecampioanei României. Atacantul în vârstă de 23 de ani a evoluat ultima dată la formaţia poloneză Slask Wroclaw.

 

Ciolacu şi-a început cariera la formaţia de tineret a Rapidului, a promovat la echipa mare şi a jucat şi pentru CS Otopeni. În cele 29 de prezenţe în Liga 1 are 3 goluri înscrise. ASA i-a mai adus în această iarnă pe Gabi Matei (Academica Clinceni), Laurenţiu Buş (Dunărea Călăraşi) şi pe George Ţucudean (Charlton Athletic).

 

Ultima dată la Slask Wroclaw, Ciolacu nu a prins niciun meci la prima echipă a polonezilor, acolo unde a fost coleg cu fostul dinamovist Kamil Bilinski, dar și cu Marcel Gecov, care a ajuns la Rapid chiar după ce el plecase în Polonia. La echipa a doua a lui Slask, Ciolacu a marcat 9 goluri în 10 meciuri. Fost internațional U21, atacantul a jucat 3 meciuri în naționala de tineret.

Ciolacu nu va fi ultimul jucător transferat de viecacampioană în această pauză de iarnă. Contactat telefonic în cadrul emisiunii Digi Sport Special, oficialul de la ASA Tg Mureș a dezvăluit că sub comanda lui Petre Grigroaș ar urma să mai ajungă doi fotbaliști străini, însă de la echipă vor mai și pleca jucători.

 

200.000 de euro e cota lui Andrei Ciolacu
57 de meciuri a jucat Ciolacu la Rapid
7 goluri a marcat vârful pentru giuleșteni
5 asisst-uri a oferit Ciolacu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...