Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Roberto Carlos pune la cale "transferul secolului": Neymar la Real Madrid

Recommended Posts

T1nxKZ4.jpg
 

Neymar, proaspăt clasat pe locul al treilea în topul Balonului de Aur din 2015, discută cu Barcelona pentru semnarea unui nou contract, dar rivalii de la Real Madrid au planuri mari și intenționează să îl "deturneze".

 

Fostul internaţional brazilian Roberto Carlos, care este pe cale să primească o funcţie în cadrul fostului său club Real Madrid, a anunțat că unul dintre obiectivele sale este să îl convingă pe Neymar, jucătorul marii rivale Barcelona, să vină pe Santiago Bernabeu.

 

"Neymar este foarte tânăr. Sunt sigur că anul viitor va fi şi mai aproape de Balonul de Aur. Pot să-l conving pe Neymar să vină la Real Madrid", a declarat Roberto Carlos, care în 2015 a fost antrenor-jucător la echipa indiană Delhi Dynamos.

 

Ultimul jucător care a făcut pasul direct de la Barcelona la Real Madrid a fost Luis Figo, în anul 2000. Afacerea a costat atunci 60 de milioane de euro, un record care a stat în picioare timp de un an, până când Real l-a cumpărat și pe Zidane, cu 75 de milioane de euro.

Portughezul a fost aspru contestat la acea vreme, iar la primul meci jucat de portughez pe Camp Nou în tricoul madrilenilor în direcția lui a fost aruncat un cap de porc, din sectorul ocupat de fanii catalani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...