Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Barcelona caută fundaş central pentru sezonul viitor. Numele de pe lista catalanilor

Recommended Posts

MM2zlZf.jpg
 

FC Barcelona este deja cu gândul la sezonul viitor. Iar principalul obiectiv al catalanilor îl reprezintă aducerea unui fundaş central tânăr şi valoros care, odată cu trecerea timpului, să poate umple golul lăsat de Carles Puyol. Potrivit cotidianului El Mundo Deportivo, oficialii campioanei Europei au deja o listă preliminară din care vor alege pe cine vor transfera.

 

Considerat iniţial principalul favorit, englezul John Stones (21 de ani), de la Everton, a pierdut teren în ultima vreme, din cauza faptului că scouterii catalani consideră că ar avea dificultăţi să se adapteze la fotbalul de pe continent. De asemenea, concurenţa celor două echipe din Manchester şi a lui Chelsea pentru apărătorul formaţiei lui Roberto Martinez face ca transferul său să aibă şanse mici de reuşită.

 

În aceste condiţii, scrie sursa citată, trei sunt numele de pe lista Barcelonei - Aymeric Laporte (Bilbao, 21 de ani), Marquinhos (PSG, 21 de ani) şi Jose Gimenez (Atletico, 20 de ani).

 

Teoretic, dintre cei trei, cel mai uşor de adus pare a fi francezul de la Bilbao, care are în contract o clauză de rezilere clară, în valoare de 55 de milioane de euro. Pentru ceilalţi doi se anunţă negocieri dificile. Patronul lui PSG nu este dispus să renunţe la nici unul dintre jucătorii importanţi, în special în favoarea unei adversare din Champions League, în timp ce Atletico este greu de crezut că va accepta să vândă unei rivale din campionat.

 

Totuşi, mai notează Mundo Deportivo, mare vis al conducerii catalen, unul interzis însă, este David Alaba, de la Bayern Munchen, pe care Pep Guardiola l-a transformat şi într-un fundaş central excelent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...