Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Luchin a vorbit în sârbă la prezentarea la Levski: "Sper să-i bat pe românii de la Ludogorets"

Recommended Posts

bNbpMyN.jpg
 

Srdjan Luchin a revenit în Bulgaria, unde a jucat la Botev Plovdiv, şi a semnat cu Levski Sofia, ocupanta locului 2 în clasament, la egalitate de puncte cu Ludogorets Razgrad, echipa la care evoluează trei români - Cosmin Moţi, Andrei Prepeliţă şi Claudiu Keşeru.

 

Fostul fundaş de la Poli, Dinamo şi Steaua a semnat pe un an şi jumătate cu formaţia din capitala Bulgariei, unde va avea un salariu anual de 250.000 de euro, şi speră să-i învingă pe compatrioţii săi de la Ludogorets, în lupta pentru titlu.

 

"Ştiam că Levski este o echipă mare, dar mereu m-am consultat cu Stoev (Stoicho Stoev, antrenorul echipei - n.r.). Îl respect foarte mult ca om şi ca antrenor. El mi-a spus să vin la Levski , pentru că acesta este cel mai mare club din Bulgaria şi de aici pot reveni în naţionala României.

Am vorbit cu românii de la Ludogorets şi sper să câştig duelul cu ei, în primul meci oficial. Vreau ca la vară să câştig campionatul şi să fac din nou parte din echipa naţională. Levski este într-o poziţie excelentă pentru a câştiga titlul în acest an", a declarat Luchin, după semnarea contractului.

 

Levski va juca împotriva lui Ludogorets pe 20 februarie, în primul joc oficial din 2016. Cele două echipe sunt primele în clasamentul din Bulgaria, cu câte 38 de puncte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...