Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Final de drum? Louis Van Gaal va fi demis de la United, dacă pierde cu Liverpool

Recommended Posts

zmngVv2.jpg
 

Manchester United are o singură victorie în ultimele opt etape din Premier League, iar răbdarea conducerii pare să fi ajuns la final. Presa engleză scrie să olandezul va fi dat afară, dacă "diavolii" pierd meciul din week-end cu Liverpool.

 

Zvonurile despre o iminentă demitere a tehnicianului de 64 de ani s-au înteţit în perioada Sărbătorilor, după ce United pierduse trei meciuri la rând şi obţinuse doar o remiză albă cu Chelsea, pe teren propriu. Noul an a început, îsnă, cu victoria în faţa lui Swansea (2-1), urmată de cea cu emoţii din Cupa Angliei, 1-0 cu Sheffield United.

 

Deşi jocul nu a fost unul la înălţimea aşteptărilor, rezultatele i-au oferit puţină linişte lui Van Gaal. Dar egalul din ultima etapă, 3-3 în deplasare cu Newcastle, penultima în clasament, au pus din nou sub semnul întrebării poziţia celui care a condus naţionala Olandei spre locul 3 la ultima ediţie a Cupei Mondiale.

Astfel, The Times susţine că soarta lui Louis Van Gaal depinde de meciul cu Liverpool, de duminică. În cazul unei înfrângeri, olandezul va fi, aproape sigur, demis, pentru ca sezonul să nu fie aproape complet compromis.

 

După 21 de etape, Manchester United este doar pe locul 6, fiind depăşită şi de West Ham, la 9 puncte în urma liderului Arsenal.

Sursa citată nu a avansat vreun nume pentru posibilul înlocuitor, dar fanii lui United nu şi-au ascuns dorinţa de a-l vedea pe Jose Mourinho pe Old Trafford, iar portughezul, fără angajament după ce a fost dat afară de Chelsea, nu ar refuza o eventuală ofertă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...