Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Dănciulescu, după ce Marica a dat Dinamo pe Steaua: ”Nu cred că nu e vorba de bani la mijloc”

Recommended Posts

osjEmDZ.jpg
 

Ciprian Marica a refuzat Getafe și Dinamo, acceptând oferta Stelei, chiar dacă are un contract absolut derizoriu și șanse să nu încaseze prima de 1 milion de euro promisă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, și cel care i-a transmis oferta ”câinilor”, a explicat de ce crede că Ciprian Marica a ales gruparea rivală în detrimentul celorlalte oferte.

 

Dănciulescu nu crede, însă, că nu e vorba și de bani la mijloc, așa cum susține patronul Stelei, Gigi Becali.

 

”Nu trebuie să credem că nu sunt niște bani la mijloc. E imposibil de crezut. Noi am încercat, am făcut tot posibilul. Noi nu putem să promitem marea cu sarea. Am spus ce poate clubul să ofere, în limitele bunului simț. Noi ce ne angajăm ne ținem de promisiune, de cuvânt, nu mințim jucătorul.

 

Eu cred că întoarcerea lui în România e ultima variantă pe care ar fi luat-o în calcul. Aici e o explicație simplă, dacă mă pun în locul lui. Obiectivul lui primordial este campionatul european. Ca să ajungi acolo, trebuie să joci, să ai competivitate, ritm al competiției. El nu are așa ceva. Vine după o perioadă în care nu a jucat, de inactivitate, a fost și accidentat. În campionatul Spaniei, s-a terminat turul, dar jucătorii sunt în plin campionat, foarte bine din punct de vedere fizic, iar lui i-ar fi foarte greu să prindă primul 11, deci să prindă jocuri. El ca să ajungă la un nivel optim de pregătire, din punct de vedere fizic, cred că are nevoie de 2-3 săptămâni, dacă nu o lună de zile.

 

El acum are nevoie de o pregătire foarte bună din punct de vedere fizic și de meciuri amicale, pentru a-și reveni la forma la care era înainte. La cum îl știu, după o pregătire de iarnă pe măsură, Ciprian Marica va redeveni cel care era înainte de accidentare”, a declarat Dănciulescu, în direct, în studioul emisiunii Digi Sport Special.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...