Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Povestea "de dragoste" dintre Bawab şi Reghe: "Relaţia cu el nu a fost bună, nu mi-a dat şanse"

Recommended Posts

fB2uzWG.jpg
 

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit că transferul lui Bawab s-a realizat și chiar se gândește să schimbe sistemul pentru ca acesta să fie titular. Totuși, relațiile dintre cei doi nu au fost întotdeauna bune. Acum ceva mai mult de cinci ani, vârful s-a declarat extrem de nemulțumit de modul în care a fost tratat de tehnician.

 

Puțini își mai amintesc faptul că, în 2010, Reghecampf și Bawab au colaborat. Tehnicianul fusese instalatat de "Tata Jean" la Bistrița și avea un obiectiv clar: salvarea de la retrogradare. Pentru a-și realiza ţelul, antrenorul a avut liber să aducă mai mulți jucători doriți de el, în limita bugetului. Printre ei s-a numărat și Bawab, care ajunsese să evolueze la modesta Moratalla (ligă inferioară din Spania).

Comunicarea între cei doi nu a fost însă cea mai bună, vârful evoluând în doar 7 meciuri pentru Gloria, de obicei ca soluție de rezervă, pe final de meci. La doar un an distanță Bistrița a renunțat la el, iar iordanianul și-a relansat cariera la Gaz Metan.

Interesant e faptul că după prima partidă jucată de de Bawab pentru Mediaș, cu Gloria, acesta a ținut să își plătească polițele mai vechi.

 

"La Bistrița, Reghecampf nu mi-a dat șansa să joc. Tratamentul de la Mediaș a fost mult mai bun, pentru că mi s-a dat încredere și șansa să evoluez. Antrenorii de la Bistrița (n.r Reghecampf și, ulterior, regretatul Nae Manea) nu au făcut asta. Relația mea cu Reghecampf nu a fost una bună. Prima data când am venit la echipă, Reghecampf a vorbit cu mine destul de mult, dar când a început campionatul...nimic, nimic. Nu știu de ce, am dat multe goluri în pregătiri, dar apoi am jucat doar câte 2-3 minute pe meci", spunea Bawab în 2011, după o victorie a Gazului cu formația lui Jean Pădureanu.

 

Ulterior, fotbalistul a decis să fie impresariat de soția lui Reghecampf, iar relațiile dintre cei doi au revenit, treptat, normale. Nu de puține ori, actualul tehnician al campioanei a avut cuvinte de laudă la adresa vârfului, considerându-l extrem de talentat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...