Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Fotbaliştii de la Ceahlăul, împrumutaţi? Reghe şi-ar dori ca aceştia să joace constant

Recommended Posts

jjkcFlW.jpg
 

Steaua s-a întărit serios în ultima săptămână, astfel că Laurențiu Reghecampf ar putea fi tentat să îi împrumute pe Doru Popadiuc, Sebastian Chitoșcă și Cătălin Ștefănescu.

 

În ultimele zile, campioana a reușit să perfecteze transferurile lui Momcilovic, Marica și Bawab, astfel că în acest moment lotul roș-albaștrilor pare complet. Staff-ul tehnic poate alinia în acest moment două formații destul de apropiate ca valoare, astfel încât suspendările și eventualele accidentări nu vor lăsa un gol imens în echipă, așa cum s-a întâmplat în tur, când antrenor era Mirel Rădoi.

 

Dacă lui Tade, Tahar, Alcenat și Guilherme li s-a transmis că își pot căuta echipă (ultimul s-a și despărțit de Steaua, semnând cu Bari, formație de liga secundă din Italia), Reghecampf ar putea renunța și la alți fotbaliști din lot, ale căror șanse de a evolua sunt mici.

S-a vorbit deja despre posibilul împrumut al lui Tudorie și Enceanu la Farul, însă Reghecampf se gândește să renunțe și la "lotul Ceahlăul". Doru Popadiuc, Sebastian Chitoșcă și Cătălin Ștefănescu sunt fotbaliști de mare perspectivă, dar în condițiile concurenței din lot sunt destul de mici șanse ca aceștia să evolueze. În acest context, tehnicianul ar prefera să îi împrumute la formații la care să joace constant, pentru ca din vară să reprezinte cu adevărat opțiuni pentru primul "11".

 

Totul va depinde și de modul în care aceștia "se vor mișca" în cele două cantonamente pe care Steaua le are programate în această iarnă. Dacă Reghe va considera că vreunul dintre ei are șanse să joace în meciurile oficiale, cel mai probabil acesta va rămâne în lot. Din acest punct de vedere, Doru Popadiuc este avantajat, în condițiile în care el este un fotbalist polivalent: la bază mijlocaș dreapta, el poate evolua și în stânga liniei de mijloc, un post deficitar la Steaua. După aceeași logică, Cătălin Ștefănescu are cele mai mici șanse să "prindă" meciuri. Pe postul de mijlocaș central campioana e blindată. În afară de Pintilii, Bourceanu, Muniru și Breeveld, în centru pot să evolueze, în meciurile cu adversari mai slabi, când echipa va folosi doar un închizător, și Kharja sau Nicușor Stanciu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...