Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Bawab a avut oferte mai avantajoase, dar a ales Steaua: "Să câştigăm tot!"

Recommended Posts

fK9OpRD.jpg
 

Tha'er Bawab şi-a reziliat contractul cu CS U Craiova şi a semnat cu Steaua, plecând direct în cantonamentul din Turcia, sâmbătă dimineaţă. Iordanianul de 30 de ani a recunoscut că nu factorul financiar a contat pentru alegerea făcută, mai ales că atacantul a renunţat la 25.000 de euro de la Craiova, pentru a ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

 

"Am avut şi alte oferte şi din ţară şi de afară. Nu ştiu dacă e bine să zic asta, dar erau şi mai mulţi bani, dar pe urmă am ales Steaua. Am venit la Steaua, echipa cea mai mare din România şi am discutat şi asta a fost. Sper să pot să vorbesc pe teren, unde ştiu să fac ce îmi doresc", a comentat Bawab.

 

"Marica şi Mutu sunt doi dintre cei mai mari jucători din România. M-am întâlnit cu Gigi Becali şi m-a surprins plăcut", a mai spus vârful. 

Bawab a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Steaua. Atacantul iordanian va purta tricoul cu numărul 20.

 

Aceasta nu va fi prima colaborare dintre Bawab şi Reghecampf. Cei doi au lucrat împreună la Bistriţa, cu mai bine de 5 ani în urmă, dar tehnicianul nu l-a folosit foarte mult pe vârful venit atunci din ligile inferioare din Spania, chiar dacă acesta s-a pregătit bine în cantonament. Doar 7 meciuri oficiale a adunat Bawab pentru Gloria lui Jean Pădureanu.

 

"Eu probleme cu el nu am avut deloc. Sunt nerăbdător să încep. Am o mare dorinţă să încep să lucrez cu el şi să îmi cunosc colegii. Sper să fie mulţumiţi de evoluţia mea. Sper să îmi fac treaba şi să câştigăm toate competiţiile din România", a adăugat Bawab.

 

10 goluri în 36 de partide a înscris Bawab pentru CS U Craiova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...