Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Ivan nu regretă că a ratat transferul la Steaua. Unde ar vrea să plece

Recommended Posts

WdhNGhG.jpg
 

Andrei Ivan a fost la un pas de un transfer la Steaua, unde urma să ajungă alături de Bancu, Mateiu şi Vătăjelu, dar cei 4 nu s-au înţeles cu Gigi Becali atunci când a venit vorba de salarii. Atacantul de 19 ani nu regretă că a rămas la CS U Craiova.

 

"Nu am de ce să regret Steaua, deşi m-a onorat interesul ei. Nu ştiu nimic despre detaliile negocierilor cu Steaua, eu nu am cerut niciun euro. Nu am tratat eu. Nu ştiu ce a vorbit agentul meu, Sorin Paraschiv", a recunoscut Ivan într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

 

Patronul Stelei ajunsese la o înţelegere cu Mihai Rotaru, căruia urma să îi plătească 3 milioane de euro pentru cei 4 fotbalişti, dar negocierile s-au împotmolit la salariile acestora. Paraschiv a cerut pentru cei 5 ani pe care Ivan urma să îi petreacă la gruparea campioană un salariu care să înceapă de la 8.000 de euro în primul sezon şi să crească cu câte 2.000 în fiecare stagiune. Oficialul Stelei nu i-a oferit decât 4.000 de euro în primul an şi câte o mie în plus la fiecare sfârşit de campanie.

De jucătorul Craiovei este interesată şi Barcelona, care l-ar dori la echipa a doua, dar Ivan ar pleca mai degrabă la rivala Espanyol, acolo unde ar putea lucra din nou cu Costel Gâlcă.

 

"Aş dori un transfer în Spania sau Germania. îmi plac Espanyol, Stuttgart, Dortmund. Urmăresc echipa catalană, mai ales de când s-a dus domnul Gâlcă acolo, l-am avut antrenor la naţionala de tineret", a adăugat internaţionalul român.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...