Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Decizia lui Perez, în cazul în care Real nu va putea efectua transferuri

Recommended Posts

5p8R49s.jpg
 

Real Madrid nu va permite niciunui jucător important să plece, în cazul în care interdicția de transferuri va fi menținută.

Atletico și Real au fost pedepsite pentru nereguli la înregistrarea unor jucători minori, însă sunt decise să se folosească de toate mijloacele legale pentru a "întoarce" această decizie.

 

Însă gruparea "blanco" pare conștientă că nu va avea mari sorți de izbândă, urmând a primi o sancțiune similară cu Barcelona. Florentino Perez - despre care s-a scris că ar urma să își prezinte demisia ca urmare a acestui scandal - a decis să nu permită niciunui jucător cu şanse la primul "11" să se transfere în cazul în care Real nu va putea face transferuri, anunță Marca.

 

Principalul vizat să părăsească Bernabeu era Isco (foto), Milan, City și Juventus interesându-se de semnătura sa. Mijlocașul nu s-a înțeles deloc cu Benitez și voia neapărat să își găsească un nou angajament unde să joace, pentru a prinde lotul Spaniei pentru Euro. Totuși, noul antrenor, Zinedine Zidane, pare să se bazeze pe fotbalistul venit de la Malaga. Isco a fost titular în primul meci al lui Zizou ca antrenor (5-0 cu La Coruna).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...