Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Barcelona vrea să îşi asigure dominaţia. Planul pentru următorii doi ani

Recommended Posts

BBklLIA.jpg
 

Barcelona vrea să profite de perioada de interdicție la transferuri a lui Real și Atletico și să aducă în următorii doi ani 4 tineri jucători care să o ajute să domine fotbalul mondial în următorul deceniu. Verratti, Sane, Pogba și Dybala sunt țintele catalanilor.

 

Luis Enrique dispune, potrivit multor specialiști, de o echipă aproape la fel de tare ca cea pe care o avea Guardiola la finalul decadei trecute, însă planurile board-ului de pe Camp Nou sunt mărețe.

 

Oficialii clubului se gândesc la viitor și, potrivit Sport.es, și-au făcut o strategie pe termen mediu, grație căreia vor rămâne cea mai puternică formație de pe Bătrânul Continent. Astfel, în următorii doi ani, se vor face toate eforturile pentru a fi transferați câțiva dintre cei mai buni tineri jucători din lume. Fotbaliști care, în ciuda vârstei, au confirmat la formații extrem de puternice.

 

În vară va fi declanșată "operațiunea Pogba" (francezul lui Juve are 22 de ani), o mai veche țintă a Barcelonei, pentru ca apoi mijlocul și atacul să fie întărite cu Marco Verrati (23 de ani, PSG), Leroy Sane (20 de ani, Schalke) și Paulo Dybala (22 de ani, Juventus).

 

Sursa citată notează că negocierile pentru mijlocașul lui PSG ar putea fi demarate mai devreme, în cazul în care nu va fi realizat transferul lui Pogba. Barcelona e pregătită să ofere 70 de milioane de euro lui PSG pentru mijlocașul de buzunar italian.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...