Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Pato, soluția de avarie pentru Chelsea! "În două sau trei zile vom afla totul"

Recommended Posts

ivk2nQx.jpg
 

Chelsea are un sezon groaznic în Premier League, a ajuns până pe locul 14, iar problemele par că nu se mai termină pentru londonezi. Recent, Guus Hiddink a mai primit o lovitură, după accidentarea serioasă a lui Falcao, iar Chelsea caută acum de urgență să se întărească în linia de atac.

Presa din Brazilia susține că Alexandre Pato ar urma să ajungă cât de curând la Chelsea, aceasta fiind soluția de avarie găsită de londonezi. Informația a fost practic confirmată și de antrenorul lui Corinthians, Adenor Leonardo Bacchi, supranumit "Tite":

 

"Poate că în două sau trei zile vom afla totul despre Pato, iar jurnaliștii vor primi, astfel, un răspuns".

 

Alexandre Pato ar urma să câștige 2,5 milioane de dolari anual la Chelsea, după cum scrie ESPN Brazilia, o sumă apropiată de cea pe care o câștigă în prezent la Corinthians. Atacantul a avut șansa să meargă la Tianjin Quanijan, care i-a oferit peste 3 milioane de dolari pe sezon, dar a refuzat această ofertă.

 

Ajuns la 26 de ani, Alexandre Pato a ieșit de ceva timp din fotbalul mare. Perioada cea mai bună a avut-o între 2007 și 2012, când a îmbrăcat tricoul lui AC Milan. Brazilianul a câștigat campionatul Italiei cu milanezii, în sezonul 2010-2011.

 

11 milioane de euro este cota lui Pato, conform transfermarkt.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...