Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Primele declaraţii ale lui Mutu, după ce a semnat cu ASA: "Euro e un obiectiv foarte mare"

Recommended Posts

INxRCI3.jpg
 

Adi Mutu a semnat cu ASA Târgu Mureş şi a plecat în această dimineaţă cu echipa lui Petre Grigoraş în cantonamentul din Antalya. "Briliantul" a recunoscut că participarea la Euro este o ţintă grea, dar şi că acesta a fost motivul pentru care nu a luat în calcul o continuare a carierei în Japonia sau Australia. De asemenea, vârful a admis şi că nu a avut ofertă de la Viitorul lui Hagi.

 

"Aş minţi dacă aş spune că participarea la Euro nu e un obiectiv foarte mare. O să vedem, în primul rând vreau să mă pregătesc bine, să joc bine şi apoi vom vedea.

 

Abia aştept perioada de pregătire. O să am timp să-i cunosc pe toţi colegii, deşi pe majoritatea îi cunosc. Cred că ASA e o echipa solidă, e o alegere pe care am făcut-o, crezând în această echipă.

Nu vreau să intru în polemică, să spun cu cine am discutat. Am preferat o echipă din România, decât să merg în Japonia sau Australia. De la Viitorul n-am avut nicio ofertă", a recunoscut atacantul ajuns la 37 de ani.

 

Mutu are 77 de prezențe în tricoul României și 35 de goluri înscrise, fiind, împreună cu Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei. În patru rânduri a fost declarat cel mai bun fotbalist al țării (2003, 2005, 2007 și 2008).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...