Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Mutu, Ţucudean, Matei, Buş şi Ciolacu au acceptat ca salariile să le fie achitate de ASA în iunie

Recommended Posts


fK7rFcq.jpg

Clubul ASA Târgu Mureş a anunţat, pe site-ul oficial, că toţi jucătorii pe care i-a adus în această iarnă, inclusiv Adrian Mutu, au acceptat ca drepturile salariale să le fie achitate în luna iunie.

 

"Clubul ASA Târgu-Mureș a reușit în această perioadă transferul mai multor jucători de valoare, pentru a reuși îndeplinirea obiectivelor propuse: calificarea în play-off-ul Ligii 1 Orange și o evoluție meritorie în Cupa României.

 

Pe această cale, ținem să le mulțumim jucătorilor Gabriel Matei, Laurențiu Buș, George Țucudean, Andrei Ciolacu și Adrian Mutu, pentru acceptul lor de a evolua în tricoul formației ASA Târgu-Mureș, în partea a doua a campionatului.

 

Pe lângă faptul că sunt jucători de valoare, au demonstrat că sunt și adevărate caractere. Astfel, toți acești jucători au fost de acord ca drepturile salariale cuvenite pentru această perioadă să fie achitate de către clubul nostru în luna iunie, la încasarea drepturilor TV.

Performanța este pe primul plan, fiecare dorind să demonstreze că poate să revină în prim-plan-ul fotbalului românesc și, de ce nu, în circuitul echipei naționale.", se arată în comunicatul clubului din Târgu Mureş.

 

Adrian Mutu a fost achiziţionat de ASA Târgu Mureş duminică, înţelegerea fiind valabilă până la finalul sezonului.

Gabi Matei, Laurenţiu Buş, George Ţucudean, Andrei Ciolacu, Marius constantin şi Adrian Mutu sunt achiziţiile celor de la ASA Tg. Mureş, din această iarnă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...