Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Steaua transferă, dar mai și renunță la jucători. Decizia lui Reghe în privința lotului!

Recommended Posts

nxJDZJR.jpg
 

Steaua s-a întărit serios în ultimele zile după ce i-a legitimat și pe Marko Momcilovic, Ciprian Marica și pe Thaer Bawab, astfel că lotul roș-albaștrilor este numeros în acest moment.

 

Laurențiu Reghecampf și-a făcut deja o idee despre jucătorii pe care se va baza în a doua parte a sezonului, dar s-a gândit ce va face și cu cei care mai au de tras până să ajungă să lupte pentru titularizare. Conform sptfm.ro, Doru Popadiuc, Sebastian Chitoșcă și Cătălin Ștefănescu, cei trei fotbaliști transferați la Steaua de la Ceahlăul astă-toamnă la cererea lui Mirel Rădoi, se pare că nu vor fi păstrați în lot la revenirea echipei din primul cantonament al iernii.

 

Cei trei fotbaliști vor fi împrumutați la SCM Pitești, în Liga 3, echipă antrenată de fostul secund al lui Rădoi la Steaua, Nicolae Dică.

Staff-ul tehnic poate alinia în acest moment două formații destul de apropiate ca valoare, astfel încât suspendările și eventualele accidentări nu vor lăsa un gol imens în echipă, așa cum s-a întâmplat în tur, când antrenor era Mirel Rădoi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...