Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Luis Suarez a ajuns ținta glumelor în vestiarul Barcelonei

Recommended Posts

mB8Pl5n.jpg
 
Luis Suarez a fost eroul catalnilor în victoria obținută pe Camp Nou în fața formației pregătite de Ernesto Valverde. Deși a marcat un hat-trick, a dat un assist și a scos un penalty, atacantul uruguayan fost ținta glumelor în vestiarul catalanilor.

Pe lângă cele 3 goluri, Suarez a mai avut câteva ocazii foarte bune de a marca, dar a ratat din poziții extrem de favorabile, lucru care s-a mai întâmplat și în precedentele meciuri. Suarez a ajuns astfel să fie ironizat de colegi, lucru pe care l-a recunoscut la conferința de presă de la finalul partidei transmise duminică seară ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

 

"Atacanții trec în general prin mai multe perioade. Trebuie să recunosc că m-am distrat destul de tare și am râs alături de colegi privind ocaziile pe care le-am ratat în aceste ultime meciuri. În mod normal înscriu din acele poziții. Cu Athletic am reușit să înscriu 3 goluri, dar cel mai important e că echipa a câștigat" a declarat Suarez.

 

Uruguayanul a recunoscut că meciul a fost unul mult mai ușor pentru Barcelona odată cu eliminarea portarului basc.

 

"Primele minute au fost decisive în stabilirea învingătoarei. Ei au trebuit să-și schimbe planul de joc, iar noi am știut să profităm de circumstanțele favorabile. Avem o ambiție foarte mare, campionatul este un obiectiv extrem de important și nu avem voie să facem pași greșiți" a adăugat Suarez.

 

Fostul vârf al lui Liverpool e golgheterul campionatului și cel mai bun marcator al catalanilor în actuala stagiune, dar rămâne cu picioarele pe pământ."Messi e cel mai bun jucător din lume și suntem aici să-l ajutăm" a declarat uruguayanul despre cel care a câștigat săptămâna trecută al cincilea Balon de Aur din carieră.

 

29 de meciuri a jucat Luis Suarez
29 de goluri și 13 assist-uri are Luis Suarez
90.000.000 de euro e cota lui Suarez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...