Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Alertă la Barcelona. Messi are din nou probleme. De ce a fost schimbat cu Bilbao

Recommended Posts

A5ZONWu.jpg
 

Pauza meciului de pe Camp Nou a adus un moment cu care fanii catalani nu sunt obişnuiţi. Lionel Messi, cel care a deschis scorul din penalty, a fost înlocuit cu Arda Turan, înaintea începerii actului secund.

 

Conform goal.com, Messi a acuzat dureri la coapsă şi Luis Enrique a preferat să nu rişte cu decarul argentinian, care a mai suferit o accidentare în acest sezon, care l-a ţinut departe de gazon două luni.

 

Durerile l-au făcut pe Messi să ia decizia, alături de staff-ul Barcelonei, să nu mai revină pe teren în repriza a doua. Luni este ziua în care jucătorul care le-a prezentat fanilor cel de-al cincilea Balon de Aur îşi va face noi teste pentru a vedea dacă este vorba de o accidentare gravă.

 

Ultima oară când Messi a fost schimbat la pauză, într-o partidă de La Liga, a fost pe 11 noiembrie 2012, într-un meci cu Levante.

Messi nu a fost singura problemă a lui Enrique în meciul contra bascilor: Jordi Alba s-a accidentat şi el în repriza a doua, tot la coapsă, şi a fost înlocuit cu Bartra, după 69 de minute.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...