Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Golgheterul Cordobei, elogiat în Spania: ”Cine are un Florin Andone are un tezaur”

Recommended Posts

dTjJ79X.jpg
 

Florin Andone a marcat iar, în meciul Almeria-Cordoba 0-1, din ultima etapă a turului în Segunda Division, ajungând la zece goluri pentru andaluzi în actualul sezon. Grație reușitei românului, Cordoba a egalat-o la puncte pe Deportivo Alaves, care a pierdut în aceeași rundă, 1-3 acasă, cu Gimnastic Tarragona.

 

Forma excelentă a atacantului român nu a fost trecută cu vederea nici în cotidienele sportive din capitala Spaniei. Cel mai citit ziar de sport de limbă spaniolă, Marca, l-a elogiat pe decarul Cordobei: ”Cine are un Florin Andone, are un tezaur”.

 

”Un gol al lui Florin Andone în startul reprizei secunde i-a fost suficient Cordobei pentru a se impune la limită în fața Almeriei și a profita de pasul greșit al lui Alaves, pe care a egalat-o în fruntea clasamentului, deși bascii, cu un golaveraj mai bun, încheie în poziția de campioană de iarnă.

 

Și asta în condițiile în care echipa andaluză a jucat mai mult de jumătate de oră în zece oameni, după eliminarea lui Stankevicius, care a văzut două cartonașe galbene cam riguros acordate în doar opt minute de la revenirea de la vestiare.

Astfel și grație golului atacantului internațional român, căruia i-a fost anulat eronat un gol în prima repriză și care se confirmă a fi o asigurare de viață pentru Cordoba după ce prelungirea contractului, elevii lui Oltra se mențin pe unul din cele două locuri care asigură promovarea directă pentru a 14-a etapă consecutivă, în timp ce Almeria suferă prima înfrângere cu Gorosito pe bancă și termină turul pe poziție de retrogradare”, scrie Marca.

 

”Cordoba, grație jocului său practic și eficient, a câștigat cu 1-0 pe terenul Almeriei cu un gol al românului Florin Andone, care îi asigură egalitatea de puncte cu Alaves pe cea mai înaltă poziție a clasamentului, în timp ce Almeria continuă în zona retrogradării după prima înfrângere cu noul antrenor argentinian Nestor Gorosito pe bancă”, scrie și AS, în cronica meciului, sub titlul: ”Cordoba urcă pe poziția de co-lider grație golului lui Florin Andone”

 

Portalul Cordopolis nu face risipă de elogii, la rândul său, la adresa românului.

 

”Oltra a găsit formula corectă pentru ca CF Cordoba să devină o candidată fiabilă la revenirea în Primera Division. Îl are pe Florin Andone și asta este suficient. Românul și-a făcut treaba la perfecție: a marcat al zecelea său gol și i-a redat echipei sale poziția de co-lider. Dar în spatele internaționalului român se află o formație capabilă să-și lase pielea pe teren apărând un rezultat timp de 40 de minute cu un fotbalist mai puțin.

 

(...) Să nu mai vorbim de Florin Andone, care amuțea întreg stadionul la fiecare intervenție. Deja adversarii îl cunosc bine și nu e meci în care să nu primească zeci de lovituri, deși românul nu se ascunde și nu fuge de ele. În minutul 35 a reușit să înscrie, dar arbitrul i-a anulat golul motivând un fault al atacantului asupra lui Ximo Navarro. Foarte dubios”, scriu jurnaliștii de la Cordopolis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...