Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Ronaldo trimite din nou săgeţi către Benitez: "Conexiunea cu Zidane e mai bună"

Recommended Posts

Cl4chTS.jpg
 

Real Madrid a obţinut a doua victorie consecutivă cu Zinedine Zidane pe bancă, 5-1 pe teren propriu cu Sporting Gijon, iar lucrurile par să se liniştească în tabăra "galacticilor", după momentele tensionate din mandatul lui Rafa Benitez.

 

Autor al unei duble în meciul cu Gijon, Cristiano Ronaldo l-a lăudat pe tehnicianul francez şi a trimis din nou săgeţi în direcţia fostului antrenor.

 

"Zidane ne-a readus pe drumul cel bun. Cred că jucătorii au o relaţie, o conexiune mai bună cu anumiţi antrenori decât cu alţii.

Am tras din greu în perioada Benitez, gândindu-mă mereu la binele clubului, indiferent de cine stătea pe bancă. Nu am avut niciodată vreo opinie despre Rafa şi cred că mereu a făcut tot ce a putut pentru club.

 

Pur şi simplu, vedea lucrurile altfel decât Zizou. Să fiu sincer, şi nu mă întrebaţi de ce, jucătorii au o conexiune mai bună cu Zidane", a declarat portughezul.

 

În acelaşi timp, triplul câştigător al Balonului de Aur a comparat antrenamentele lui Zidane cu cele din timpul lui Carlo Ancelotti

.

"Şedinţele sale de pregătire sunt similare cu cele din perioada lui Ancelotti. E un tip tăcut, un om serios şi în preajma căruia e plăcut să te afli. Se comportă bine cu jucătorii, iar noi suntem într-o formă bună şi muncim din greu", a explicat Ronaldo, care a insistat că el şi colegii săi nu au avut niciun rol în decizia lui Florentino Perez de a-l demite pe Benitez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...