Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Marica i-a răspuns lui Negoiţă: "Dinamo mi-a făcut o ofertă pe WhatsApp"

Recommended Posts

HPzy2dk.jpg
 

Ciprian Marica i-a răspuns finanţatorului lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, după ce a fost acuzat că şi-a trădat fostul club pentru a semna cu Steaua. "Am primit o ofertă pe WhatsApp", a povestit atacantul.

 

"Singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Nu mă ascund, vă spun sincer, chiar m-a deranjat asta, fiindcă mulţi, foarte mulţi fani mi-au scris, iar Dinamo a fost şi va rămâne o parte importantă a vieţii mele", a dezvăluit Marica, după ce a semnat cu Steaua.

 

Cu toate acestea, Negoiţă a susţinut că alb-roşiii i-au prezentat internaţionalului român o propunere serioasă şi că Marica a încercat "să ascundă o trădare cu o minciună".

 

"Nu ştiu ce aşteptări avea domnul Marica, din moment ce a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta clubului Dinamo era una extrem de serioasă şi avea girul meu", a declarat oficialul dinamovist.

 

La conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial la Steaua, Marica a contraatacat şi a spus despre conducerea formaţiei din Ştefan cel Mare că a dat dovadă de lipsă de profesionalism.

 

"Am fost jignit că sunt trădător, dar nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. M-am întâlnit cu Cornel Dinu, cu o seară înainte să semnez, iar a doua zi dimineaţă am primit un mesaj pe WhatsApp cu oferta lui Dinamo.

Respect clubul Dinamo, însă e lipsă totală de profesionalism. Lucrurile nu au fost serioase, a fost o ofertă de ochii lumii", a spus Ciprian Marica.

 

De asemenea, fostul jucător de la Şahtior, Stuttgart, Schalke, Getafe şi Konyaspor a reafirmat că a ales Steaua pentru că atât patronul Gigi Becali, cât şi Laurenţiu Reghecampf au dovedit că l-au dorit cu adevărat la echipă.

Cât despre finanţatorul lui Dinamo, Marica a afirmat: "Nu mă regăsesc în clubul Dinamo. Un om care spune ca ar vinde oricând clubul...Mă iertaţi. Este ruşinos"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...