Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Cine s-ar fi gândit la așa ceva? Barcelona vrea un fundaș ghanez, care joacă în Finlanda

Recommended Posts

fFvqqoy.jpg
 

Luis Enrique este și în căutarea unui fundaș la Barcelona, însă mutarea la care s-a gândit tehnicianul este una extrem de surprinzătoare, la prima vedere. Barcelona ar fi pus ochii pe ghanezul Gideon Baah, un apărător de 24 de ani, care joacă în Finlanda, la HJK Helsinki, potrivit presei din Spania, care citează Ghana Soccernet.

 

Soluția Barcelonei pare însă mai mult o variantă de avarie, după accidentarea lui Jordi Alba. Baah este un jucător care nu a impresionat până acum și este greu de explicat cum s-a ajuns la o astfel de variantă. Fundașul are o singură selecție pentru naționala Ghanei, pentru care a evoluat în luna octombrie, într-un meci amical cu Canada, scor 1-1.

 

Barcelona este în negocieri avansate cu HJK Helsinki, iar Baah ar urma să ajungă inițial pe Camp Nou sub formă de împrumut pe 6 luni, catalanii având apoi opțiunea unui transfer definitiv. Jucătorul mai are contract cu finlandezii până pe 31 decembrie 2016.

Gideon Baah este legitimat la HJK Helsinki din 2014, iar în cariera sa a evoluat la formații modeste, precum FC Honka (Finlanda), Asante Kotoko (Ghana) sau Sporting St. Mirren (Ghana).

 

750.000 de euro este cota fundașului, conform transfermarkt.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...