Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Nefericit la PSG, Cavani este principala ţintă a lui Man. City, în vară

Recommended Posts

l8tQsAF.jpg
 

Manchester City vrea să profite de problemele lui Edinson Cavani la PSG şi l-a pus pe uruguayan în fruntea listei de achiziţii din vară, susţine Manchester Evening News.

 

Fostul atacant al lui Napoli a fost dorit pe "cetăţeni" şi în 2013, dar atunci PSG a avut câştig de cauză, plătind 64 de milioane de euro în schimbul sud-americanului.

 

Însă Cavani este nefericit la campioana din Ligue 1, iar relaţia sa cu restul vestiarului şi cu antrenorul Laurent Blanc este una din ce în ce mai proastă. "Este ca un lup singuratic", a scris cotidianul L'Equipe, care mai notează că jucătorul de 28 de ani a fost izolat de colegii săi.

În acest context, sunt şanse mari ca uruguayanul şi PSG să se despartă la finalul acestui sezon, iar oficialii lui Manchester City urmăresc situaţia cu mare interes.

 

"Cavani a vrut să plee şi la sfârşitul sezonului trecut, dar clubul nu a acceptat. De această dată, ambele părţi par obosite, iar Cavani tot nu este fericit", a dezvăluit jurnalistul Ronan Folgoas, de la Le Parisien, cotidian foarte apropiat de gruparea de pe Parc des Princes.

 

Totuşi, Manchester Evening News susţine că nu doar Cavani este pe lista echipei care ocupă locul 3 în Premier League în acest moment. Paulo Dybala, care a impresionat la Juventus, şi Alexis Sanchez sunt de asemenea doriţi de City.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca se va realiza transferul , Cavani vrea sa joace iar pe Aguero nu cred ca-l scoate din echipa iar Bony cu tanarul Iheanacho mereu cand au intrat au dat randament dar cine stie ramane de vazut ce se va intampla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...