Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Împrumutul lui Tudorie la Voluntari, şansă pentru Tade? La nevoie, Reghe l-ar putea "reactiva"

Recommended Posts

8xzVrDm.jpg
 

Împrumutul lui Alexandru Tudorie la Voluntari îl lasă pe Reghecampf cu doar două variante viabile pentru postul de atacant. Gregory Tade ar putea primi o şansă nesperată dacă Becali nu va mai reuşi să transfere vreun jucător.

 

Situaţia lui Gregory Tade rămâne în continuare una extrem de complicată. Atacantul francez nu a făcut deplasarea în niciunul dintre cantonamentele iernii, rămânând la Bucureşti, unde se pregăteşte separat. Doar că Reghecampf ar putea să îl reactiveze la nevoie, în condiţiile în care roş-albaştrii au doar două soluţii pentru atac: Bawab şi Marica.

 

Tade a evoluat în acest sezon deja pentru două formaţii - CFR şi Steaua - şi se mai poate transfera doar în spaţiul ex-sovietic sau în Asia. Pentru moment însă el nu are nicio ofertă concretă, astfel că este nevoit să rămână până în vară la Steaua, chiar dacă nu va prinde vreun meci.

 

Totuşi, el ar putea să mai primească şanse, în condiţiile în care campioana este pe punctul să îl împrumute pe Tudorie (alături de "lotul Ceahlăul") la Voluntari. Reghe ar rămâne doar cu Marica şi Bawab, astfel că o eventuală accidentare sau suspendare a unuia nu i-ar oferi alternative pe post pentru o schimbare, în finalurile meciurilor.

 

De altfel, tehnicianul şi-a exprimat în iarnă optimismul în legătură cu posibilitatea ca atacantul adus de la CFR să arate o altă faţă în retur, însă Becali nu a vrut să audă: a decis să îl tragă pe vârf "pe linie moartă". Constrâns de împrejurări, însă, patronul ar putea ceda, iar Tade poate avea prilejul să mai bifeze minute pentru roş-albaştri.

 

29 de meciuri a adunat Tade pentru Steaua în toate competiţiile acestui sezon: a marcat 6 goluri şi şi-a trecut în cont 5 pase decisive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...