Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Şumi" nu îl vede pe Găman la Steaua: "A realizat multe datorită clubului"

Recommended Posts

fkhNmHb.jpg
 

Steaua continuă să facă oferte pentru jucătorii Astrei. După Budescu şi Enache, "roş-abaştrii" au o nouă ţintă: pe Valerică Găman. Fundaşul în vârstă de 27 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract, însă Marius Şumudică nu vrea să-l dea.

 

"Am prefera să îl ţinem pe Găman, e căpitanul echipei, să joace. Cu siguranţă m-ar interesa să îşi aducă aportul decât să câştig 200-300.000 de euro pe el. Aşa e şi optica clubului în momentul de faţă.

 

Singurul care e în ultimele 6 luni e Găman, care poate intra în discuţii şi e legal şi nu sunt deranjat că s-au întâlnit cu fratele lui. El poate da curs oricărei alte oferte, dar eu îl cunosc foarte bine. El a dat mult pentru Astra şi tot ce a realizat a realizat şi datorită acestui club şi dacă va fi ceva, sunt convins că mă va anunţa în timp util", a comentat Şumudică, în exclusivitate pentru Digi Sport.

 

 

Budescu este singurul la care Şumudică ar accepta să renunţe. Cu banii încasaţi din transfer, Astra nu mai trebuie să vândă jucători. Ar primi peste un milion de euro de la echipa din liga secundă chineză care îl vrea pe atacant.

 

"Din moment ce noi îl valorificăm pe Budescu, Astra nu mai are probleme până se termină acest campionat. Noi suntem aproape achitaţi cu datoriile. Vom ajunge şi cu jucătorii. Li s-a plătit noiembrie, practic e o singură lună de achitat", a adăugat tehnicianul.

 

Şumudică n-a cerut multe întăriri. Astra l-a transferat pe Damien Boudjemaa şi l-a împrumutat pe Takayuki Seto de la Osmanlispor, echipă care îi va plăti şi salariul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...