Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Starea lui Dănuț Lupu se îmbunătățește. Cât mai stă la terapie intensivă

Recommended Posts

icwGz5n.jpg
 

Chiar dacă foarte lent, se poate spune că există o minimă evoluţie în ceea ce îl priveşte pe Dănuţ Lupu.

 

Lucrurile pozitive sunt constituite de faptul că a trecut acea perioadă de 2-3 zile considerată critică şi în care starea sa s-ar fi putut înrăutăţi dramatic în orice moment. De azi, începe să primească oxigen şi cel de-al doilea plămân, ceea ce poate însemna că medicii au găsit antibioticul care să lupte cu infecţia foarte puternică.

 

Cu toate acestea, nici nu se pune problema ca, în următoarele 2 săptămâni, Dănuţ Lupu să părăsească rezerva de la terapie intensivă. Organismul îi este slăbit de boală şi este afectat de multitudinea de antibiotice cu care a fost bombardat, dar continuă să rămână conştient şi e important că nu au apărut complicaţii.

 

Fostul internaţional este în permanenţă monitorizat şi respiră cu ajutorul unui aşa-numit cort de oxigen, o cască asemănătoare celor de astronaut, care îi permite o mai bună mobilitate şi vizibilitate. Totodată, un kinetoterapeut îl ajută să îşi schimbe poziţia ori să se ridice pe marginea patului.

Vizitele sunt limitate cu stricteţe în continuare. Practic, în afara soţiei care are acces doar câteva minute, Lupu nu vede pe nimeni altcineva. În momentele în care starea de somnolenţă îi permite, ex-rapidistul priveşte la televizorul aflat în rezervă care stă toată ziua pe... fotbal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...