Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Primele declaraţii ale lui Gebhart, după semnarea contractului: "Mai am nevoie de puţin timp"

Recommended Posts

Pd77m1R.jpg
 

Timo Gebhart a oferit, în exclusivitate pentru www.steauafc.com, primul interviu după semnarea contractului cu Steaua, unul valabil pe 6 luni, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane.

Acesta a vorbit despre motivele care l-au determinat să aleagă campioana României, dar şi despre gândurile cu care porneşte în această nouă aventură din cariera sa.

 

Timo, bine ai venit la Steaua. Cum te simţi în acest moment?

 

Mulţumesc. Sunt foarte fericit că am ajuns aici, deoarece este vorba despre un club recunoscut pe plan internaţional. Sunt onorat că am semnat cu Steaua şi vreau să le mulţumesc mult patronului echipei, antrenorului, impresarului care a intermediat transferul şi, bineînţeles, lui Ciprian Marica, fostul meu coleg de la Stuttgart, care mi-a vorbit foarte frumos despre echipă.

 

 

Ce te-a determinat sa alegi Steaua?

 

Faptul că este un club mare din Europa a contat enorm. Este o mare şansă pentru mine să revin în circuitul partidelor internaţionale. De asemenea, faptul că am vorbit foarte mult cu antrenorul şi m-am simţit dorit şi sprijinit mi-a dat încredere.

 

Ce ştiai despre fotbalul românesc?

 

Am jucat in România de două ori, în meciuri de UEFA Champions League, la Timişoara şi cu Unirea Urziceni. În primul am si înscris. Îmi aduc aminte că au fost meciuri de calitate, cu două echipe bune. Iar despre Steaua ştiam că este cel mai titrat club din România şi o echipă cu prezenţe constante în cupele europene.

 

Ce aşteptări ai de la tine şi de la echipă în acest sezon?

 

În ceea ce mă priveşte, pot spune că voi da tot ce am mai bun. Am fost accidentat o lungă perioadă de timp, dar acum sunt bine şi mai am nevoie de puţin timp pentru a ajunge la potenţial maxim. Cei din staff mă vor ajuta să mă pregătesc foarte bine şi să răsplătesc încrederea care mi s-a acordat prin jocuri foarte bune. Îmi doresc să ajut noii colegi să îndeplinească obiectivele clubului şi să ne bucurăm de cât mai multe trofee.

 

Despre fanii Stelei ce ne poţi spune? Şi ce mesaj ai pentru ei?

 

Din momentul în care presa a început să vorbească despre venirea mea la Steaua, am fost contactat de foarte mulţi suporteri, care mi-au recomandat să vin in România. Am realizat cât de pasionali sunt şi cred că este un lucru extraordinar să ai atât de mulţi suporteri. Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor lor şi să-i fac fericiţi, alături de colegii mei!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...