Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Concurenţă mai mică pentru Steaua, la transferul lui Ivan: "Nici nu au auzit de el"

Recommended Posts

k2yhs2v.jpg
 

Andrei Ivan este cel mai dorit jucător din Liga 1: atacantul lui CS U Craiova a fost la un pas de Steaua, dar a refuzat oferta campioanei, dorind un transfer în străinătate. Ultima pistă pentru el a fost anunţată a fi AS Monaco, dar acest lucru a fost negat de Cristian Sep, un impresar român stabilit în Franţa

.

"Am vorbit cu cei de la Monaco şi mi-au transmis că este exclus orice interes al acestora pentru Ivan. Le-am transmis ştirea apărută în România şi au rămas surprinşi. Nici nu ştiau cine e Ivan.

 

Ei monitorizează prin departamentul de scouting foarte mulţi jucători din Europa, dar Ivan nu este printre ei. Au o altfel de strategie în ceea ce priveşte tinerii jucători şi chiar şi prima echipa", a comentat Sep, pentru prosport.ro.

 

Deşi are o ofertă pe masă de la Steaua - aproximativ două milioane de euro oferă campioana pentru transfer -, vârful visează să ajungă la o formaţie puternică din Occident, Espanyol fiind probabila destinaţie, acolo unde este dorit de Costel Gâlcă.

 

Afacerea cu CS U Craiova a fost blocată din cauza unui procent pe care îl deţine Sporting Piteşti, club patronat de Nicolae Badea. Gigi Becali i-a oferit fostului preşedinte al lui Dinamo 150.000 de euro, dar acesta a cerut 360.000 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...