Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Filipe Luis și-a aflat pedeapsa, după faultul "criminal" asupra lui Messi. Prinde meciul cu Real!

Recommended Posts

BxG5hAR.jpg
 

Eliminat direct la meciul cu Barcelona, după un fault de o duritate extremă asupra lui Lionel Messi în meciul de sâmbătă, dintre Barcelona și Atletico Madrid, Filipe Luis și-a aflat pedeapsa, miercuri.

 

Deși risca până la 10 etape de suspendare, după cum a cerut și antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, fundașul brazilian al formației madrilene va sta 3 meciuri de campionat departe de gazon.

 

Filipe Luis (30 de ani) va reveni pe teren în La Liga la derby-ul Madridului, cu Real, programat pe 27 februarie, în runda a 26-a a campionatului iberic, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro.

 

Apărătorul lui Atletico va rata meciurile cu Eibar (6 februarie), Getafe (14 februarie) și Villarreal (21 februarie). Până la derby-ul cu Real, "Los Colchoneros" vor juca și în Liga Campionilor, cu PSV Eindhoven (24 februarie).

Filipe Luis are 19 meciuri și un gol în actuala stagiune de La Liga, în care a primit 7 cartonașe galbene și unul roșu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bineinteles ca taranii aia de la Barcelona cer suspendari record ca si in meciurile pe care ei le joaca cum e faultata diva de Neymar sau Messi vin toti jucatorii sa ceara cartonase pentru adversari ceea ce nu prea au voie sa faca dar arbitrii sunt mancatori de rahat si nu ii sanctioneaza pe aia de cer cartonase pentru adversar , iar legat de faultul lui Filipe Luis a fost dur cred ca a primit o pedepasa suficienta de 3 meciuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...