Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

E făcut! Cel mai în formă jucător bianconero al momentului, pe Bernabeu din vară

Recommended Posts

lZQRrEm.jpg
 

Real Madrid s-a decis! Va plăti în această vară clauza de răscumpărare a lui Alvaro Morata (centru, cu nr. 9), fotbalistul care a eliminat-o în sezonul trecut din semifinalele Champions League, cu două goluri marcate pentru Juventus. Conform clauzei, madrileni vor plăti 32 de milioane de euro pentru a-l readuce acasă după doi ani pe cel vândut cu 20 de milioane de euro în vara anului 2014. Asta deși, în urmă cu doar două luni, Morata și-a prelungit până în 2020 contractul cu ”Bătrâna Doamnă”.

 

Trupa lui Zinedine Zidane vrea, în principiu, să facă profit de pe urma atacantului de 23 de ani, scrie presa spaniolă. Forma excelentă a lui Morata din Champions League și din Serie A, unde a marcat patru goluri în ultimele trei meciuri, câte o ”dublă” cu Inter și cu Chievo, i-a convins pe ”galactici” să activeze clauza introdusă în contractul de vânzare al atacantului către Juve.

 

Morata are șansa de a rămâne la Real Madrid, unde ar trebui să-i facă o serioasă concurență lui Karim Benzema, dar cel mai probabil va fi vândut iar. Marile grupări din Premier League au pus deja ochii pe el și sunt dispuse să plătească până la 50 de milioane de euro pentru el.

Manchester United și Liverpool sunt principalele pețitoare ale lui Alvaro Morata. Pe Old Trafford e aproape sigur că va ajunge din vară Jose Mourinho, antrenor care l-a apreciat mult pe atacantul de 23 de ani și pe care l-a promovat în prima echipă în perioada petrecută pe banca lui Real Madrid. Lusitanului

 

îi plac calitățile lui Morata: viteza, forța și șutul puternic, despre care crede că s-ar adapta mai bine unui campionat ofensiv, precum Premier League.

 

Real Madrid are prima opțiune și drept de răscumpărare asupra lui Morata, astfel că Juventus nu îl va putea vinde altei echipe dacă ”galacticii” își exprimă dorința de a-l avea. De aceea, ”Bătrâna Doamnă” nu poate face profit de 30 de milioane de euro dintr-o eventuală vânzare către United, de exemplu. Totuși, bianconerii vor câștiga 12 milioane de euro din afacerea Morata, având în vedere că l-au cumpărat cu doar 20 de milioane de euro.

Madrilenii, la rândul lor, obțin un profit de 38 de milioane de euro dacă îl vând mai departe cu 50, după ce au luat 20 de milioane acum doi ani și ar plăti 32 către Juve pentru a-l răscumpăra.

 

Pentru asta, însă, Morata va trebui să-și păstreze forma recăpătatâ în ultimele trei partide din Serie A, în care a marcat două ”duble”.

Chiar dacă există și posibilitatea să rămână în lotul lui Real, din sezonul viitor, Marca subliniază că șansele sunt mici, nu atât prin prisma profitului uriaș pe care l-ar aduce vânzarea sa, ci din cauza faptului că Zidane l-a preferat mereu pe Jese, încă de când era secundul lui Carlo Ancelotti, și probabil va dori să-i ofere acestuia cât mai multe șanse în cadrul echipei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar voiam sa se intoarca si-a aratat valoarea , dar nu stiu cat de incantat este ca se intoarce mai ales ca Perez i-a spus unele chestii cand a plecat dar sper sa faca treaba la fel de buna la ca Juve.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...