Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Abia a semnat prelungirea, dar va pleca! Ce variante are Dinamo pentru Patrick Petre

Recommended Posts

ENNsEeO.jpg
 

Patrick Petre a semnat recent prelungirea contractului cu Dinamo, până în 2021, însă mijlocașul are șanse minime să joace vreun meci oficial pentru echipa lui Mircea Rednic, în 2016. Roș-albii sunt deciși să-l împrumute pe Patrick și au 3 variante pentru jucătorul de 18 ani.

 

Viitorul, Chiajna și Voluntari sunt cluburile unde Dinamo l-a propus pe Patrick Petre, șanse mai mari având ultimele două, scrie Gazeta Sporturilor. Gruparea din Ștefan cel Mare își dorește ca Patrick să poată juca meci de meci, pentru a se putea baza pe el în sezonul viitor.

 

Cu doar 3 meciuri bifate în acest sezon al Ligii 1, Patrick Petre ar avea o concurență serioasă la Dinamo și șanse destul de mici să devină un om de bază - Mircea Rednic se poate baza în banda dreaptă pe Rotariu și Lazăr, iar din această iarnă mai are încă două variante, după transferurile lui Batin și Bartalsstovu.

 

Ultimul meci bifat de mijlocaş în Liga 1 datează din 20 septembrie, când a îmbrăcat tricoul alb-roşu în partida cu FC Botoşani. De atunci, fotbalistul a fost trecut pe linie moartă, refuzând iniţial prelungirea contractului care expira în această vară.

 

67 de minute a strâns Patrick Petre în acest sezon al Ligii 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...