Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Viorel Moldovan, contrazis de un alt fost mare atacant: ”Avem nu un număr 9, ci mai mulți”

Recommended Posts

wAQLeBj.jpg
 

După ce Viorel Moldovan, unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu, și cel despre care se zvonește că ar fi viitorul selecționer al României, a deplâns faptul că naționala nu are un autentic vârf, un număr 9, un alt fost mare atacant îl contrazice pe fostul antrenor al Rapidului.

 

”Eu cred că Keșeru e un număr 9, Marica este un număr 9, Florin Andone este un număr 9. Eu cred fix pe dos față de ce a spus Viorel Moldovan. Exact Raul Rusescu, tocmai el, nu ar fi un număr 9. Am văzut de-a lungul timpului, la Steaua, cum a jucat. El e un jucător care vine cu fața la joc, un jucător de combinații, de execuții, nu un jucător pentru a juca cu spatele la poartă, așa cum cere acest post”, a spus Florin Bratu, în direct, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

 

”Avem anumite probleme. Din punctul meu de vedere, un profil de 9 nu există la echipa națională. Toți acești trei jucători, Adi Mutu, Ciprian Marica, Daniel Niculae, au cu totul alte calități, nu sunt vârfuri de careu.

 

Avem Claudiu Keșeru, care iarăși nu pot să spun că e un 9. Îl mai avem pe Florin Andone, un jucător de spațiu, cu o mobilitate foarte bună, dar care nici el nu e un atacant de careu. Mai e Raul Rusescu, care parcă ar avea profilul respectiv, simte golul, dar totul e să joace la echipa de club. Ar mai fi Țucudean...”, a declarat Viorel Moldovan, după stagiul de pregătire al selecționatei divizionare a României în Turcia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...