Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Blanc: "Principalul meu regret este că am luat acel gol în minutul 45"

Recommended Posts

oGSPTPg.jpg
 

Antrenorului lui PSG, Laurent Blanc, a apreciat jocul ambelor formaţii în meciul cu Chelsea, câştigat cu scorul de 2-1 de parizieni, marţi seara, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

 

"Am văzut un meci foarte frumos din partea ambelor echipe şi consider că acest lucru este benefic", a spus Blanc.

"Am văzut o echipă Chelsea pe care o anunţam în mare dificultate, dar ea şi-a regăsit o parte din culorile sale şi, mai ales, o disciplină care îi permite să se apere bine şi să plece pe contraatac rapid. Avem şi regrete legate de jocul nostru, pentru că suntem conştienţi că Chelsea şi-a procurat ocazii", a mai spus fostul internaţional francez.

 

''Principalul meu regret este că am încasat acel gol în min. 45. De asemenea, am întâmpinat dificultăţi la înscrierea primului gol şi cred că puteam intra la pauză cu un avantaj. Este marele meu regret. Dar jucătorii mei sunt de felicitat, toţi!", a adăugat Blanc.

 

PSG a deschis scorul prin suedezul Zlatan Ibrahimovic (39), din lovitură liberă, şi cu ajutorul unei devieri a lui Mikel. Chiar fotbalistul nigerian a restabilit egalitatea, în ultimele secvenţe ale primei reprize (45+1). Campioana Franţei a dat lovitura pe final, prin uruguayanul Edinson Cavani (78), care a marcat cu un şut din unghi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...