Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Toate drumurile duc la Manchester. Detaliul care îl dă de gol pe Mourinho

Recommended Posts

ola2jdi.jpg
 

Jose Mourinho menține suspansul asupra viitoarei sale destinații deși presa engleză susține că a semnat un precontract cu Manchester Untied. Antrenorul lusitan a negat că a ajuns la un acord cu grupare de pe Old Trafford, asta chiar dacă aproape săptămânal apar indicii care sugerează că "The Special One" va fi tehnicianul "diavolilor" din stagiunea viitoare.

 

Rămas în prezent fără angajament după despărțirea de Chelsea, antrenorul portughez ar fi achiziționat deja o proprietate în Manchester și acum încearcă să pună totul la punct pentru a se concentra sută la sută pe fotbal în momentul în care va deveni oficial tehnicianul lui United. Detaliul este oferit de presa din țara natală a lui Mourinho.

 

Pentru moment însă un singur lucru este clar. Mourinho nu a semnat încă un act oficial care să-l lege de formația de pe Old Trafford deși ziarele din Manchester au scris că lusitanul are deja un "gentleman’s agreement" cu oficialii clubului și îi va lua locul olandezului Louis Van Gaal la finalul stagiunii.

 

Cu toate astea, cei de la BBC notează că Mourinho nu are susținerea unor nume mari ca Sir Bobby Charlton, David Gill și Sir Alex Ferguson. Cel din urmă chiar a precizat în mai multe rânduri că l-ar fi văzut pe Guardiola drept "noul Ferguson" al lui Mancheser United. Pep va ajunge în vară la Manchester, dar pentru a o pregăti pe Manchester City.

 

Jose Mourinho, care, de-a lungul carierei, le-a mai antrenat pe Real Madrid, Inter și FC Porto, a fost demis în luna decembrie de Chelsea și înlocuit cu olandezul Guus Hiddink. Portughezul a câștigat titlul cu Chelsea în sezonul trecut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...