Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Încă o gafă marca Berlusconi: ”Balotelli a stat prea mult la soare, dar e tot italian”. Așa a zis și de Obama

Recommended Posts

bwU8ufV.jpg
 

Președintele lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat că încă ”nu e convins” de antrenorul Sinisa Mihajlovic și a făcut o nouă gafă, când a vorbit despre Mario Balotelli.

 

Fostul premier al Italiei a fost prezent ieri la Milanello, la aniversarea a 30 de ani de când e președintele rossonerilor.

Echipa pe care o conduce nu a reușit să se califice în cupele europene în ultimele două sezoane, dar, în ciuda faptului că acest sezon arată mult mai bine, sub conducerea antrenorului Sinisa Mihajlovic, Berlusconi nu e convins încă de sârb.

 

”Ce trebuie să facă Mihajlovic pentru a mă convinge? Să câștige toate meciurile de acum până la sfârșitul sezonului. Dacă le câștigă, mă va convinge ușor.

 

Acum, Mihajlovic trebuie să-i convingă pe fanii rossoneri, clubul și pe mine. E un singur mod în care poate face asta. Să câștige tot. Nu sunt singurul care nu e convins, pentru că nu iau numai eu deciziile. În plus, am informații de la fani, de câte ori iau un taxi. Se știe că taximetriștii sunt specialiști în fotbal”, a spus Berlusconi.

 

Berlusconi, care a ținut prima pagină a ziarelor cu remarcile rasiste la adresa președintelui SUA, Barack Obama, despre care a zis că este ”bronzat” în cel puțin trei rânduri, a recidivat, când a vorbit despre Mario Balotelli, atacantul împrumutat de Liverpool la Milan.

 

”Visul meu e să fac un AC Milan integral italian. Avem foarte mulți jucători tineri italieni în acest moment. Inclusiv Balotelli, care a stat cam mult la soare, dar e tot italian”, a spus Berlusconi.

 

În trecut, fostul prim ministru al Italiei a folosit aceeași referință la ten când a vorbit despre președintele SUA, Barack Obama.

 

”E frumos, tânăr și bronzat”, a spus în 2008 Berlusconi. ”Cum îl cheamă pe tânărul ăla bronzat... Aaa, Barack Obama! N-o să-ți vină să crezi, dar el și soția sa fac plajă împreună mereu, pentru că și ea e bronzată”, a recidivat, în 2009, italianul. În fine, a treia oară, ca răspuns pentru criticii săi pentru primele două remarci rasiste, Berlusconi a declarat: ”Sunteți proști. Era un compliment. Toți am vrea să avem bronzul lui Naomi Campbell sau Barack Obama”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...