Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Neymar rămâne la Barcelona. A semnat un precontract pentru o nouă înțelegere

Recommended Posts

NqWxSig.jpg
 

După ce presa internațională a scris că există mai multe formații sunt gata să achite clauza de reziliere a lui Neymar, Barcelona a vrut cu orice preț să-i prelungească contractul brazilianului. Ziarul de casă al catalanilor anunță că atacantul sud-american a semnat un precontract pentru o nouă înțelegere.

 

Cei de la Sport.es precizează că acest precontract nu clarifică în totalitate lucrurile, dar este un mare pas înainte spre rezolvarea situației lui Neymar. Atât clubul catalan cât și starul brazilian au fost acod cu anumite clauze, iar conform informațiilor furnizate de sursa citată mai sus, noul contract ar urma să-l lege pe Neymar de Barcelona până în anul 2021. Brazilianul va primi și o importantă marire salarială.

 

Fotbalistul de 24 de ani a confirmat în urmă cu câteva zile negocierile purtate pentru prelungirea contractului, dar a oferit un răspuns destul de misterios. "Mai am mulți ani din acest contract și se pot întâmpla multe lucruri!" spunea Neymar acum o săptămână. Brazilianul a venit la Barcelona în 2013 și a semnat atunci o înțelegere valabilă până în 2018, având o clauză de reziliere de 190 de milioane de euro.

 

Căpitanul reprezentativei Braziliei câștigă în prezent 10,5 milioane de euro pe an și conform presei iberice ar solicita o creștere până la 15 milioane de euro, atât cât încasează și Luis Suarez. Indiferent ce se va întâmpla, Messi va rămâne însă cel mai bine plătit jucător din tripleta letală a Barcelonei. Argentinianul încasează anual peste 20 de milioane de euro numai din salariu.

 

Neymar a marcat 23 goluri în acest sezon și are și 20 de pase decisive, fiind fotbalistul care a creat cele mai multe șanse de gol în La Liga în actualul campionat. 100 de milioane de euro este în prezent cota de piață a internaționalului brazilian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...