Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Ziua decisivă! Ultimele ore în care se poate rezolva transferul lui Steliano Filip. Toate detaliile

Recommended Posts

iFi971n.jpg
 

Aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE, Steliano Filip este aproape de o despărţire de Dinamo. Fotbalistul de 21 de ani are o ofertă concretă din Rusia şi aşteaptă răspunsul grupării din Ştefan cel Mare.

 

"Ruptura" dintre Mircea Rednic şi Steliano Filip ar putea duce la despărţirea lui Dinamo de internaţionalul român. Fotbalistul a intrat în dizgraţia antrenorului, după ce s-a declarat nedreptăţit, în momentul în care Rednic a ales să-i dea banderola de căpitan lui Paul Anton. Atât Filip, cât şi tehnicianul formaţiei roş-albe agreează varianta despărţirii, însă răspunsul oficial este aşteptat dinspre birourile şefilor. Dinamo are pe masă o ofertă de 1,3 milioane de euro pentru Steliano Filip. Două echipe şi-au manifestat interesul pentru jucătorul român - CSKA Moscova şi Dinamo Moscova - însă pe ultima sută de metri fosta echipă a lui Dan Petrescu i-a luat faţa rivalei locale.

 

Perioada de mercato din Rusia se încheie mâine, astfel că azi e ziua decisivă pentru perfectarea transferului lui Filip la Dinamo Moscova. Dacă şefii lui Dinamo vor da curs ofertei, jucătorul va trebui să plece în Rusia pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna contractul. Totul trebuie să se rezolve până vineri, la ora 00:00.

 

Rednic şi-a dat şi el acordul pentru plecarea fundaşului, mai ales că are variante de rezervă. Vlad Olteanu, care a jucat foarte bine contra Botoşaniului, va fi titular. Concurenţă pe post urmează să-i facă Andrei Peteleu (Petrolul), care şi-a depus memoriu şi aşteaptă un verdic favorabil din partea Comisiei de Soluţionare a Litigiilor pentru a semna cu Dinamo.

 

21 de ani are Filip

10 jucători a adus Dinamo în această iarnă: Rîmniceanu, Muţiu (portari), Hanca, Olteanu, Ekeng, Bartalsstovu, Kortzorg, Lazăr (revenit după împrumutul la Chiajna), Batin şi Bicfalvi. Al 11-lea ar putea fi Peteleu

11 jucători au plecat de la Dinamo: Abraham, Popescu (portari), Fai, Feussi, Ghomsi, Vojnovic, Van Haaren, Şerban, C. Matei, Gavrilă, Shalaj. Al 12-lea ar putea fi Filip

1,25 milioane de euro e cota de piaţă a lui Filip

1,3 milioane de euro oferă Dinamo Moscova pentru Filip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...