Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Jose Mourinho l-a convins pe Higuain să semneze cu Manchester United. Sumă de transfer record

Recommended Posts

e7LlMWj.jpg
 

Napoli e foarte aproape să-l piardă pe Gonzalo Higuain la finalul acestui sezon, presa engleză anunțând că atacantul a acceptat oferta făcută de Manchester United. Negocierile au fost intermediate de Jose Mourinho, care va fi, cel mai probabil, noul manager de pe Old Trafford.

 

Manchester United a marcat doar de 37 de ori în 29 de meciuri în acest sezon din Premier League și principala țintă pentru perioada de mercato din vară este un atacant. Presa din Albion scrie că acesta va fi Gonzalo Higuain, de la Napoli, care a acceptat oferta de pe Old Trafford. Englezii au pus pe masă un salariu stagional de 10 milioane de euro și un contract de cinci ani.

 

Atacantul în vârstă de 28 de ani are un sezon fabulos la Napoli, marcând 29 de goluri în 36 de partide oficiale, 27 de goluri în 29 de etape din Serie A. Napoletanii vor primi și ei o sumă uriașă, 109 milioane de euro, ceea ce ar face din mutarea sud-americanului la Manchester cel mai scump transfer din istorie.

 

Jurnalistul italian Emanuele Giulianelli susține că în negocierile pentru Higuain o poziție activă a avut Jose Mourinho. Acesta s-a întâlnit cu fratele și impresarul lui Gonzalo, Nicolas, la începutul săptămânii, convingându-l să accepte oferta lui United.

 

Mourinho va fi, cel mai probabil, noul manager al “diavolilor”, acesta urmând să-l înlocuiască pe Louis Van Gaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca s-ar integra foarte rapid in anglia higuain si sper ca daca se va realiza transferul sa fie unul bun pt diavolii rosii

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...