Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Zlatan a surprins pe toată lumea cu ultimul anunț: "Poate mă retrag și gata"

Recommended Posts

2YPFfhv.jpg
 

Ajuns la vârsta de 34 de ani, lui Zlatan Ibrahimovic îi expiră contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon și nu sunt semnale cu privire la o prelungire. Suedezul ia în calcul chiar retragerea din activitate!

 

Dorit în Premier League, Serie A TIM, China sau SUA, Zlatan ar putea rezerva o surpriză de proporții. A recunoscut că e curtat de echipe din Anglia, dar refuză de fiecare dată să discute despre viitoarea sa destinație și spune că ar putea pune la cale o adevărată lovitură: retragerea.

 

"La vară se poate întâmpla orice. Poate că mă voi retrage și gata. Nimeni nu s-a gândit la posibilitatea asta. Aș prefera să mă retrag cât timp sunt în top. Când vor fi toate cărțile pe masă, voi vedea în ce direcție o voi lua", a spus Zlatan Ibrahimovic, potrivit TV4.

 

Între timp, golgheterul Suediei din toate timpurile (62 de goluri în 111 meciuri) face spectacol la antrenamentele naționalei sale, înaintea amicalului cu Cehia. Luni a marcat două goluri superbe și dă semne că i-a priit vizita în România.

 

Nu cu mult timp în urmă, agentul lui, Mino Raiola, spunea că are deja un plan pentru viitorul suedezului, dar cei doi păstrează secretul până la vară.

 

"Ştim ce vrem, dar nu vom spune nimic până la vară, până la finalul stagiunii. Avem deja planul făcut, ştim ce urmează să se întâmple, însă nu dorim să ştiţi şi voi", a declarat Mino Raiola pentru publicaţia suedeză Expressen, în urmă cu mai bine de o săptămână.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...