Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Flaut fermecat" pentru muzica Ligii. Piovaccari confirmă interesul Stelei: "Am vorbit cu Mihai Stoica"

Recommended Posts

TAy12bV.jpg
 

Steaua are patru ţinte pentru ofensivă în perioada de mercato din vară. Federico Piovaccari este printre ei, iar italianul a confirmat că a discutat cu directorul sportiv al campioanei, Mihai Stoica.

 

În condiţiile în care Tade şi Marica aproape sigur nu vor mai continua sub comanda lui Reghecampf în stagiunea viitoare, oficialii fac tot posibilul să aducă la echipă atacanţi care să îi transforme din nou pe roş-albaştri în formaţia care domina în ultimii ani competiţia internă. Pe listă e şi Piovaccari, iar atacantul italian a confirmat pentru Fanatik interesul campioanei. Meme, care va avea un rol activ în viitoarea campanie de achiziţii, a discutat deja cu cel poreclit "flautul fermecat" despre o revenire la Steaua.

 

"Am vorbit cu Mihai Stoica. Mi-a spus că şi-ar dori să mă aibă din vară la Steaua, dar încă nu sunt decis ce voi face după ce termin contractul cu Western Sydney", a spus italianul.

 

Ajuns la 31 de ani, Piovaccari a renunţat la fotbalul mare, din Europa, pentru banii australienilor. Nu s-a adaptat însă în prima ligă de la Antipozi, marcând de doar două ori pentru formaţia sa. Ca atare, şansele să îşi prelungească înţelegerea cu Western Sydney Wanderers sunt nule, dar asta nu înseamnă că va fi o ţintă uşoară pentru formaţia lui Reghe.

 

Italianul are un salariu mare, iar Becali nu mai e dispus să investească foarte mulţi bani, mai ales că şansele ca echipa să ajungă în Ligă de pe locul secund sunt foarte mici. O primă de instalare şi perspectiva de a colabora din nou cu Reghecampf (care îl doreşte neapărat, cei doi având o relaţie foarte strânsă) şi Neubert pot cântări însă decisiv.

 

10 goluri în 25 de partide a înscris Piovaccari în sezonul 2013-2014 pentru Steaua, doar în campionat. În acest sezon, Marica, Tade şi Chipciu, care au fost folosiţi pe acel post, nu au strâns împreună atâtea reuşite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...