Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Politica va fi aceeaşi: tineri români!" Acesta va fi primul transfer al Stelei

Recommended Posts

hQbCXUS.jpg
 

Steaua a început deja să-şi contureze strategia pentru sezonul următor, în care obiectivul este unul clar: titlul şi grupele UEFA Champions League. Laurenţiu Reghecampf a anunţat, în direct la "Fotbal Club", că ştie deja care sunt jucătorii care vor continua la formaţia roş-albastră şi, implicit, cine va pleca de la Steaua. 

 

Tehnicianul a vorbit apoi şi despre campania de achiziţii. Reghe a recunoscut că strategia va fi aceeaşi: clubul din Ghencea vrea tineri români de perspectivă.

 

"Investiţii întotdeauna s-au făcut la Steaua. Ce echipă a investit mai mult decât Steaua? Întotdeauna s-au investit mulţi bani în jucători români, pentru că ştiţi foarte bine părera patronului nostru. Îşi doreşte să aibă jucători români. S-au plătit preţuri nu mari, foarte mari pe jucători din campionatul românesc. Da, politica în continuare va fi aceeaşi: tineri de perspectivă, tineri de valoare, care să poată face pasul să joace", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la "Fotbal Club".

 

Primul jucător pentru care roş-albaştrii s-au înţeles este Răzvan Marin, mijlocaşul lui Viitorul. Relaţiile cu Hagi sunt excelente şi, în plus, în ecuaţie ar putea intra şi Gabi Iancu, fotbalist care se antrenează cu formaţia de la malul mării de câteva săptămâni. Cum cota lui Iancu e peste cea a lui Marin, e puţin probabil ca schimbul cu jucătorul lui Hagi să îi acopere valoarea. Astfel, în afacere ar putea intra şi un alt fotbalist al Viitorului, în pole-position situându-se Florin Tănase.

 

În privinţa celui de-al doilea, discuţiile vor fi demarate abia în vară. Pentru Răzvan Marin au existat deja negocieri, iar şansele ca mijlocaşul central să ajungă la Steaua sunt extrem de mari. De altfel, acesta este unul dintre posturile pentru care Reghecampf caută întăriri. Roş-albaştrii se vor despărţi în această vară de Bourceanu şi de Kharja, astfel că tehnicianul îi caută deja pereche lui Pintilii.

 

750.000 de euro e cota de piaţă a lui Răzvan Marin

19 ani are Răzvan Marin

6 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Marin în cele 35 de meciuri jucate în acest sezon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...