Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Astra mai vrea să-i dea o lovitură Stelei și negociază cu Marica: ”Ne interesează pentru Champions League!”

Recommended Posts

u8vJRYm.jpg
 

Astra a început deja pregătirile pentru preliminariile Champions League, acolo unde giugiuvenii vor juca direct în turul al treilea (ruta campioanelor). Dacă vor trece cu bine de prima dublă, atunci campionii vor avea asigurate grupele cupelor europene.

 

Ambiția grupării giurgiuvene este însă aceea de a accede în grupele UEFA Champions League și pentru asta Marius Șumudică se ocupă deja de achiziții. Primul nume mare aflat pe lista ”astralilor” este Ciprian Marica.

 

Internaționalul român, în vârstă de 30 de ani, are șanse infime de a continua la Steaua, după o jumătate de sezon în care mai mult a stat accidentat, astfel că cei de la Astra vor să le mai dea o lovitură roș-albaștrilor.

 

”De unde știți? Mi-ați ascultat telefonul? Da, e adevărat, am vorbit cu Marica, ne interesează pentru Champions League”, a spus Șumudică pentru ProTV. 

 

Invitat în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Marica a spus că va decide după finalul sezonului ce va face, dar că Steaua rămâne o opțiune pentru el. Numai că, Gigi Becali a dezvăluit, tot la Digi Sport, că șansele ca fostul atacant al lui Stuttgart să continue în roșu și albastru sunt aproape nule.

 

”Marica, ce să mai facă? Dacă nu prinde campionatul european...Nu mai putem să riscăm, să ne punem baza în Marica. Sunt vreo șase jucători care trebuie să plece”, a spus Becali la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

 

5 meciuri a jucat Marica titular la Steaua, în acest sezon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...