Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Roş-albaştrii vor avea o nouă siglă din sezonul viitor. Pe ea apare din nou numele Steaua

Recommended Posts

rUastgO.jpg
 

Gigi Becali a depus pe 27 aprilie cererea de înregistrare la OSIM a noii sigle a echipei pe care o patronează și pe care vrea să o folosească în sezonul viitor. Pe ea apare din nou numele Steaua. Actuala siglă are doar inițialele, FCSB.

 

Noua siglă este un cerc galben, pe care e scris Fotbal Club Steaua, iar în centru, pe o stea tilizată albastră e o cruce roșie. Pro Sport scrie că tocmai această cruce ar putea să creeze probleme în competițiile europene, UEFA nefiind de acord cu prezența simbolurilor religioase pe însemnele cluburilor.

 

Pe 11 mai se va judeca însă solicitarea CSA Steaua ca gruparea patronată de Gigi Becali să nu mai poată folosi numele Steaua pe niciun înscris oficial sau simbol. Clubul Armatei susține că Becali nu are acest drept, echipa sa nefiind continuatoarea celei care s-a desprins din CSA.

 

În 2014 CSA Steaua a câștigat procesul cu FC Steaua și i-a retras dreptul clubului patronat de Gigi Becali de a mai folosi numele, sigla, culorile sau emblema. Ulterior, după ce inițial s-a conformat, Becali a înregistrat o nouă siglă, cea actuală, a folosit culorile, iar UEFA a înregistrat-o în competiții cu numele de Steaua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte frumoasa noua stema FCSB. O fi facut-o Becali in paint? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...