Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

A călcat iar pe bec Tamaş? "Îl dau afară imediat!". Meme l-a înduplecat pe Becali

Recommended Posts

0mC15my.jpg
 

Gabi Tamaş a reuşit să stea departe de scandaluri mai puţin de jumătate de an. Înaintea partidei cu Pandurii, de etapa trecută, acesta ar fi petrecut în Galaţi, alături de Izvoranu.

 

Un fotbalist extrem de talentat, Tamaş nu a ajuns niciodată la un club puternic din Vest din cauza pasiunilor bahice. Întors în România în iarnă, la cererea lui Reghecampf, fundaşul părea că s-a cuminţit. Însă Gazeta notează că înaintea partidei din runda trecută, în care Steaua a pierdut orice şansă la titlu după 1-1 cu Pandurii, Tamaş ar fi călcat din nou pe bec.

 

El nu a informat staff-ul echipei cu privire la o escapadă la Galaţi, unde ar fi petrecut alături de Izvoranu. "V-am spus de la început să nu-l luăm, din punctul meu de vedere îl dau afară imediat!", a fost reacţia lui Gigi Becali, conform sursei citate.

 

Ulterior, Becali şi-a schimbat discursul, admiţând la Digi Sport că apărătorul este unul dintre fotbaliştii de bază pentru stagiunea viitoare. Relaţia excelentă dintre Mihai Stoica şi jucător pare să fi fost decisivă în "salvarea" lui Tamaş. "E la echipa națională, e cel mai bun fundaș central din România", a explicat patronul, la Digi Sport.

 

"Din păcate, nu pot să-i scot alcoolul din cap, o dată pe lună bea. Nu am ce să-i fac. E matur și răspunde pentru faptele sale"
Iosif Tamaș, tatăl lui Gabi, acum doi ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...